KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pracownicy Obsługi i Administracji

Pracownicy administracji szkoły

Imię

i nazwisko

Funkcja

Nr pokoju

Piętro

Kontakt

Zakres obowiązków

Jolanta Pawlak

Samodzielny referent

Sekretariat

parter

42 255 43 73

Obsługa sekretariatu, realizacja obowiązku szkolnego

Rafał Zarzycki

Starszy referent

33

I piętro

42 255 43 73

Kwestie administracyjne, majątek i wyposażenie szkoły

Dariusz Szymański

 

Intendent, starszy referent

Sekretariat

parter

42 255 43 73

Sprawy Rady Rodziców, umowy najmu, kontrahenci, ubezpieczenia uczniów

Tomasz Sujecki

Starszy informatyk

Pracownia komputerowa

parter

42 255 43 73

Konserwacja sprzętu informatycznego, bezpieczeństwo cyfrowe

Bartłomiej Zaifert

Inspektor ds. BHP

Sekretariat

parter

601 993 857

Wypadki uczniowskie, sprawy związane

z bezpieczeństwem

i higieną pracy

Podmiot udostępniający informację:
Szkoła Podstawowa nr 101 im. Jana Kochanowskiego w Łodzi
odpowiada: Sława Wolska
data: 05-02-2020
wytworzył: Sława Wolska
data: 05-02-2020
data: 05-02-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 05-02-2020 - Edycja treści
  • 31-10-2016 - Edycja treści
  • 28-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 03-12-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 602